Kan man selv bygge en pool?

Ja det kan du godt! Vi har den nødvendige kompetance til at vejlede dig korrekt. Der er dog forhold som du skal være opmærksom på og evt. få hjælp til så som jordbund, støbeteknik, ansøgning m.m. Vi kan hos Vandbazaren.dk altid hjælpe med vejledning og kontakter de alt hvad du behøver.

Er det svært at vedligeholde badevand?

Hos Vandbazren.dk går vi meget op i kvalitet, sikkerhed og miljø. Derfor sælger vi kun anerkendte mærker og vi kan står altid klar med råd og tips hvis du har spørgsmål. Vi har en masse guides og videoer som giver dig den viden du behøver for at bliver husets bademester.

Kan Vandbazaren.dk hjælpe mig med installation, Service og vedligeholdelse?

Da vi holder til i Nordsjælland er dette vores primære område som vi kører og servicerer i. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud er der hul i kalenderen kører vi også gerne til og omkring København. Vi er branche nørder og arbejder konstant på at være bedst til vores fag. Vi kan installerer alt fra varmepumper, liners, dosseringsanlæg, skimmere, dysser, pumper, covers på mål, trapper - you name it.

Kan jeg afhente i dag?

Vi lager fører stor set alle vores produkter. Så kontakt os gerne telefonisk hvis du ønsker at straksafhente en vare. Vi er her hver dag, så vi skal blot sikre os at varerne også er her inden du kører hjemme fra.

Montering og installtering af vvs produkter

Da vi er en del af et større selskab kan vi både leverer og installerer alt i vores sortiment hvis du har brug for en vvs-installatør. Vores søsterfirma VVS Kraft i Nordsjælland  er aut. vvs-installatør og kan hjælpe dig med alle opgaver inden for vvs faget. Ring for nærmere aftale, eller læs mere os VVS Kraft på www.vvskraft.dk

Jeg mangler en reservedele som jeg ikke kan finde på hjememsiden

Der er kun en ting vi elsker lige så meget som at sælge nye fede produkter. Det er at sælge reservedele til eksisterende gode kvalitets produkter som blot mangler en pakning eller andet. Så kan du ikke finde din reservedele hos shoppen så ring da til os, så hjælper vi dig i mål. Du kan også sende os en mail på kontakt@vandbazaren.dk gerne med billeder af produktet, samt at delen som er gået i stykker. Så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Åbningstider - Lager & Webshop

Vi holder åben på vores webshop 24/4 året rundt.

På vores lager er vi kun efter aftale for straksleveringer eller fremvisning af produkter. Derfor kan du kun sikre dig at vi står klar når du kommer ved at ringe inden du kører afsted.